Kontakt

AlmenNet

Studiestræde 50

1554 København V

Niklas Jarnit

Kommunikationsansvarlig

Om Niklas Jarnit

Niklas Jarnit er kommunikationsansvarlig i AlmenNets sekretariat. Han står for udvikling og drift af AlmenNets kommunikationsplatforme, der bl.a. indbefatter hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier, app mv. Derudover er Niklas ansvarlig for formidling af foreningsarrangementer og udviklingsprojekter med fokus på facilitering af videndeling og netværksorienteret arbejde. Kontakt Niklas hvis du har en god historie eller har spørgsmål til AlmenNets kommunikation. Niklas er Astrid Biering Fonsbøls barselsvikar.

Emil Rostrup Hansen

Projektmedarbejder

Om Emil Rostrup Hansen

Emil arbejder med kommunikationsopgaver i AlmenNets sekretariat, herunder drift og vedligeholdelse af foreningens hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier. Desuden bidrager Emil i forhold til formidling af foreningsarrangementer og andre aktiviteter i AlmenNet samt netværksaktiviteter i BL’s KonsulentCenter.

Janne Mie Andersen

Studentermedhjælper

Om Janne Mie Andersen

Janne arbejder primært med kommunikationsopgaver i AlmenNets sekretariat, herunder drift og vedligeholdelse af foreningens hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier. Desuden bidrager Janne i forhold til formidling af foreningsarrangementer og andre aktiviteter i AlmenNet samt til markedsføring af kurser og rådgivningsydelser i BL - KonsulentCenter.

Olav Kirchhoff

Sekretariatsleder

Om Olav Kirchhoff

Olav Kirchhoff er sekretariatsleder. Han er ansvarlig for den daglige drift og medlemsbetjening samt koordinerende led i forhold til AlmenNets bestyrelse, foreningens aktiviteter og samarbejdspartnere. Kontakt Olav hvis du har spørgsmål/ønsker til AlmenNet eller gode idéer til udviklingsprojekter, arrangementer og samarbejder.

Astrid Biering Fonsbøl

Kommunikationsansvarlig

Om Astrid Biering Fonsbøl

Astrid Biering Fonsbøl er kommunikationsansvarlig i AlmenNets sekretariat. Hun står for udvikling og drift af AlmenNets kommunikationsplatforme, der bl.a. indbefatter hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier, app mv. Derudover er Astrid ansvarlig for formidling af foreningsarrangementer og udviklingsprojekter med fokus på facilitering af videndeling og netværksorienteret arbejde. Kontakt Astrid hvis du har en god historie eller har spørgsmål til AlmenNets kommunikation.